Nowhere to hide!

Vart jag än vänder mig, var jag än ser är det någon som berättar att de är gravida ! Hur lyckliga de är när de plussade och hur fantastisk det känns att vara gravid och den underbara känslan att bli mamma. Varje gång hugger det lika mycket i hjärtat!!!

Måndagen är här igen!

Tog min sista provera idag och imorgon ringer en barnmorska och vi ska boka tid för vul. Efter som jag har skrapat så tror de att det är en liten chans att jag kommer blöda på denna provera kuren så de vill att jag ska börja med de andra medicinerna på en gång, ska ju äta progynon som jag tog förra gången men ska också ha en plåster som man byter var tredje dag för att få lite mer hormoner. De trodde att det skulle hjälpa till ännu mer sedan, så håller tummarna för det. Hoppas verkligen det funkar denna gången, vill att det ska funka denna gången!

Planer..

Denna veckan har jag och J verkligen satt igång önskan om större hus. Just nu bor vi i ett litet hus med 2 r.o.k, men har tittat runt på olika hus men inget vi gillat i närheten som inte måste hel renoveras typ, och nu har vi bestämt att vi bygger ett nytt precis så som vi vill ha det, nytt och fräscht. Sedan behöver man inte göra så mycket på det huset på flera år.
Eftersom far och mor är bönder äger de en hel del mark, så ska se ut en tomt någonstans här i närheten och de äger ju det mest runt om gården så vi har redan hittat lite olika ställen som skulle vara intressanta att bygga på. Just nu bor vi i ett hus 50 meter från mina föräldrar. Det är tre hur på rad som är alldelses vid gården. Mamma och pappas ligger i mitten, mitt emot gården och på ens sidan är vårt lilla hus och på andra sidan har storebror och hans sambo sitt hus. De jobbar också på gården. Jag som är uppvuxen på landet vill inte flytta in till stan för jag trivs inte där och sedan jobbar jag här på gården så då är det smidigt att vara i närheten. J har de senaste åren också börja tycka om att bo här ute och tycker också att vi ska bygga ett hus här ute på landsbyggden. Dock har vi bara 4 km inte till stan så det är väldigt nära ändå.

Födelsedag!

Idag fyller jag 24 och har haft en kanon dag!

Förra veckan såg jag inte alls fram emot detta och ville inte alls fylla år ville inte alls ha kalas. Men de senaste dagarna har jag verkligen börja må bra och kommit tillbaka till mitt gamla jag. Försöker att inte fokusera så mycket på allt detta med ivf, kan självklart inte släppa det helt men tänker inte så mycket på det som förut och försöker ta det lite som det kommer denna gången, det blir ju ändå aldrig som man tänkt dig! Så hade kalas och familjen, mormor och farmor kom över och hade en jätte trevlig kväll och är så glad att jag har en sådan underbar familj ♥
 

På`t igen!

Idag har jag pratat med vår doktor och vi har gjort en liten plan och hoppas att det går hela vägen denna gången. Han sa att vi ska vara nöjda med att det fäste och att vi fick ett positivt test förra gången, för då vet vi att det funkar bra iallafall. Så får vi som sagt hålla tummarna ännu hårdare denna gången!

Ska börja med provera om drygt en och en halv vecka och sedan är det bara att börja med alla pillren igen och om allt gå enligt plan blir det senast tillbakasättning i slutet av maj, kan även bli någon vecka tidigare. Vi får se hur kroppen reagerar denna gången.
 
Annars börjar jag må riktigt bra igen och känner mig som mig själv. Har börjat motionera lite mer nu och jag märker bara på dessa få dagar hur mycket piggare jag blir av det, plus detta underbara vår väder vi har- sol hela dagarna!
 

Glad Påsk!

Ja det är precis vad det varit, en glad påsk med mycket skratt. Vart på bilmässa på Elmia, käkat god påskmat, jobbat och haft en bra påsk helg tillsammans med J och min älskade familj ♥
 
Hoppas ni också haft en bra påsk!
 
 
RSS 2.0