Välkommen 2013!

2013 kommer bli ett känslosamt år!
Om vi får plus på stickan kommer det vara det bästa som någonsin hänt oss och blir det inte det blir det en ännu längre resa med IVF försök och allt det innebär.
 
Jag ska verkligen göra allt i min makt för att detta ska funka, för att vi ska få det efterlängtade plusset.
Ska börja äta mer hälsosamt än det jag redan gör, många jag läst om har efter de haft problem att få barn börjat med LCHF eller liknande och några månader senare plussat. Nu har ju vi på papper att vi har svårigheter och jag kan inte påstå att vi är i närheten av överviktighet eller har en ohälsosam diet. J tränar och äter mycket nyttigt och tränar inför Iron Man, jag är dock inte lika nyttig äter kanske lite för mycket av det goda. Om jag nu verkligen skärper mig så borde det ju inte det skada?! Då göra vi ju allt vi kan göra och sedan får vi hoppas att det funkar!

FET

Nu börjar magen och dess värk äntligen lugna sig!
Imorgon ska vi börja med vårt första fet (Frozen Embryo Transfer) jag ska börja med provera för att få igång mensen, efter som jag inte får någon. Är så spänd och vill så gärna att detta ska gå vägen!

Typiskt!

Min mage vill inte vara på min sida!
Det blir varken bättre eller sämre och just nu hoppas jag bara
att det går över till julafton och om inte det så måste det gå över 
dagen efter för inte många dagar kvar tills jag ska börja med 
provera, om en vecka.
Så typiskt att man ska bli dålig innan det sker saker man verkligen
vill göra och har planerat sen en lång tid tillbaka!
 

Ont i magen!

Nu lagom till allt julstök ska jag gå och bli dålig, så typiskt.
Har så ont i magen och det känns bara konstigt, spyr inte eller något sådant, har bara jätte ont i magen.
Det hugger lixom och jag funderar på att åka ner till doktorn då jag haft såhär sedan söndag.
Igår slutade jag jobba efter ett då jag inte orkade mera och det är inte bättre idag.
Tajmingen kunde inte vart sämre!!
 

2012.12.12

Iskall onsdag!
Just nu är det både skönt och inte skönt att ha ett jobb där man är mycket ute. Hatar att frysa, försöker klä på mig så gott det går, men känns som man alltid fryser någonstan. Tycket det kan hålla sig under tio minus, då går det ändå bra. Men som idag minus femton, brr! 
Fast det är ändå så skönt att vara så mycket ute, vit snö och en vacker sol dag- underbart! Är så fint ute nu, och man får riktig julstämning. Idag har jag även fixat färdigt alla julklappar, den sista kom med posten idag!
 
Idag är det även den 12.12.12, vad gjorde du 12.12.12 12:12 ?!
Och 12 dagar kvar till jul :)

En lugn helg!

Måndag och ny vecka!
I helgen var både jag och J lediga och det händer inte ofta. Så vi åkte en sväng till Göteborg för att julhandla och hälsa på J:s syster och systerdotter på 6 veckor. Var även en sväng på jul på Liseberg. Var inte så länge varken på stan eller på jul på Liseberg så himla mycket folk. Allt jag såg var barnvagnar och gravida kvinnor. Tror att jag lägger märke till allt sådant väldigt mycket nu när jag vet att det inte "bara" är att skaffa barn. Ser dem överallt och varje gång suckar jag och önskar så att det vore jag.
 
Annars tog vi det lugnt, titta på film och gosa med J:s systerdotter, sötaste lilla varelsen!
När jag höll henne kunde jag inget annat än bara titta på henne och längta ännu mer tills jag och J får en liten. En som är vår alldeles egen som vi får ta med oss hem till oss och se varje, varje dag. Underbart, oj vad jag längtar!
 
 

Hoppas!

20 dagar kvar till julafton och 24 dagar kvar till vi börjar igen med att försöka få tillbaka ägget vi aldrig fick.
Så någon gång i januari-februari 2013 kanske vi får det efterlängtade plusset på stickan. 


Jag börjar sakta men säkert ta det lite lungt och inte stressa så över att bli gravid, vi är trots allt unga och stressen gör inget bättre snarare sämre. Blev ingen tillbaka sättning innan jul då var det inte meningen för mig och J att skaffa barn under 2012 utan nu satsar vi på 2013 och ser positvit på det. Vi tror att 2013 kommer bli vårt år, kanske  inte första ivf-försöket funkar men då får vi testa en gång till och under tiden försöke vi självklart själva men procenten är liten då jag har grov pcso och aldrig har fått/får mens utan måste ha hjälp men att få igång den. Och J har dålig framkomlighet och lite sperma. Men man ska aldrig säga aldrig. Vi vaknar varje dag och hoppas att det någon gång ska funka för oss oavsett om det är med hjälp av ivf eller naturligt!
RSS 2.0