Sakta, sakta

När det är något man verkligen vill så känns det som tiden går så sakta för att tillslut nå fram till det man längatar så efter. Jag känner verkligen att tiden går så sakta men ändå så fort. Jag jobbar mycket så jag ska få tiden och gå fort.
Det som är planen just nu är att jag ska starta med provera den 28 dec och därifrån ska vi sedan lägga in ett utav äggena ur frysen om de klarar upptiningen vill säga. Så egentligen är det inte så många dagar kvar. Men är fortfarande besviken över att jag inte fick ha en liten växandes i magen under jul. Så min tiden går inte så väldigt fort.

Dagarna rullar på..

Ja det gör de, sakta men säker närmar vi oss jul och den högtiden jag gillar allra mest. Vara med familj, nära och kära, prata, spela spel och bara umgås och ha det bäst! Älskar min familj och släkt så otroligt mycket, mina syskon är mina vänner och jag kommer så bra överens med deras partner. Vi umgås mycket tillsammans och har ett par gemensamma vänner, vi har/är på många fester och liknande tillsammans. 
 
Jag vill skaffa en sådan familj som jag har. Jag vill att jag och J blir en sådan underbar familj, har barn som är ganska jämngamla och när de blir äldre är som bästa vänner. Stöttar och finns där i alla väder, hur upptagen man än är har man alltid tid för familjen. Hittar på roliga saker och har myskvällar långt in på småtimmarna, åker på äventyr och skaffar de bästa minnena i deras liv. 
För de bästa minnena jag har är tack var min familj ♥
 
 
 

Ingen bra vecka!

Ne det blev ingen tillbakasättning innan jul, min kropp hinner inte vila och återhämta sig så mycket som doktorn vill innan jag börjar med de nya medicinerna. Besvikelsen är total och jag blev lite arg på kliniken då de ringer och ger mig så stora förhoppningar och sedan nästa dag ringer och säger att det inte går. Diskutera det innan ni ringer till mig första gången, Sedan kunde de ju sagt att de inte var säkra, men nejdå de var så positiva och glada till att detta skulle funka innan jul. Fan!
 
Just nu känns allt piss, har hänt mycket den sista månaden med allt detta om ivfen och sedan är det ju detta med ekonomin. Ett ivf försök kostar ju en hel del och eftersom vi har tagit hjälp av icsi så är det lite dyrare än en vanlig ivf. Ssedan gick bilen sönder och inte på smått vis utan där gick ett antal tusen, sedan hade vi besiktning och där var det saker som skulle fixas, sedan lyckades jag tappa mobilen i mjölken och den är nu stendö. Allt på två veckor! Så vi får se hur vi får ihop det den närmaste månaden..
 
Visst vi har sparade pengar som vi kan ta av, men det är ju pengar vi har tänkt till eventuellt hus, flera ivf försök och framtiden. Så de pengarna har man ju ingen lust att ta av, det är isåfall absolut sista utvägen.

En bra dag!

Måndag igen och idag var det första dagen jag jobbade heldag sedan vi plockade ut äggen. Kändes underbart att vara tillbaka till vardagen och de dagliga rutinerna och tiderna. Kände inte något i magen idag och då gjorde jag ganska mycket "hårt" arbete. 
Sedan när jag var inne på lunch ringde de från kliniken. Vi bestämde att vi skulle försöka att sätta tillbaka ett ägg innan kliniken stänger före jul. De skulle ringa imorgon igen så skulle vi planlägga hur vi ska gå till väga och när jag ska börja med medicinerna. Detta gjorde min dag, blev så glad. Nu kanske vi har en liten som växer inne i mig på jul. Vet inte varför det känns så bra, tror jag har det som något mål att jag skulle vilja bli gravid innan jul och nu kanske det blir så.
 
 

Är det dags att gå vidare?!

På onsdagen var vi till kliniken för att kolla så att vätskan inte ökat och att svullnaden inte blev värre. Det såg precis likadant ut som sist vi var där. Nu känner jag att det kanske är mot bättringhållet, kan gå och röra mig mycket mer och har börjat jobba lite. Så det känns skönt iallafall.
Läst lite när jag satt och väntade i väntrummet på kliniken, det stod att att det fanns en risk för överstimulering i samband med ivf/provrörsbefrukning men det var bara 1-2%. Jaha och den jäkla procenter skulle självklart vara oss.. Det gjorde mig ännu mer besviken, är det så lite chans att bli det och det lyckades vi med, grattis!

Ne, nu får jag försöka att inte älta detta om och om. Men det är svårt just nu att försöka tänka positivt men jag ska, jag måste försöka!
 
 

my beloved child

I Will Wait For You!
 

helt tom!

Allt är upp och ner just nu, kan inte riktigt smälta att vi inte fick tillbaka det där ägget som såg så perfekt ut. Tänk nu kunde det ha vuxit en liten inne i magen. Men icke..
De gjorde ett vul innan tillbakasättningen eftersom jag hade haft ont och var spänd. Hade en del vätska och sedan var ena äggstocken stor som en apelsin och den ska vara liten som ett plommon, den andra äggstocken såg bättre ut men var fortfarande ganska svullen men inte så farligt. Hade bägge vart aningen minder och om jag inte hade haft någon vätska så hade det gått. 
 
Detta beror tydligen på att jag hade så många äggblåsor och svarade så bra på medicinen att det blev för mycket för kroppen. Kliniken ville inte riskera att jag skulle fara illa bara för att jag så gärna ville bli gravid. Det kunde då gå illa både för mig och ägget hade minder chans att klara sig. Så de frös ner det perfekta ägget och två andra, sedan kanske det skulle bli några till. Så det blir att vänta till januari och det känns så himla långt bort. Hur länge ska vi straffas?!
Känns som om det aldrig kommer funka!!

Detta fick inte hända!!

Fan!!!!
Det som inte fick hända- hände!
Överstimulerad och ingen tillbakasättning. Är så arg, ledsen, besviken ja allt!!!
Nu blir det inget för än i början av 2013.. SKIT

Uttråkad!

Mår bättre idag så behövde inte åka till kliniken utan fick en ultraljuds-tid innan tillbaka sättningen på söndag så man ska se att allt är okej. Men fick stränga order om att ligga stilla och inte röra mig så mycket, knappt något alls då äggstockarna förmodligen är super känsliga just nu. Klockan är halv elva på förmiddagen och jag är redan så uttråkad och rastlös!!!

Jobbigt!!

Idag ringde kliniken för att höra hur jag mådde, och de blev lite oroliga när jag förklarade hur ont jag stundvis har och att jag inte fått någon matlust. Så blir det inte bättre över natten och imorgonbitti ska vi åka till kliniket för ultaljud och kolla så att allt är okej.
Orkar inte med att något ska bli konstigt, har inte vi haft nog med krångligheter ska inte ens detta gå smidigt!
Blir bara ledsen och trött och just nu tror jag inget kommer funka, lika bra att inte sätta in något ägg!!
RSS 2.0