Ruvdag 5

Har fortfarande ont i magen till och från, har inte klarat av att jobba så mycket. Så idag ringde jag kliniken för jag oroar mig allt för mycket över detta nu, de tyckte jag skulle kolla upp det på en gång. Så åkte till närmaste akut för att få en gyn undersökning. Tur som var hittade de inget fel och allt så jättebra ut och alla prover var bra, såg en tjock och fin slemhinna, så såg ut som en tidig graviditet men inget säkert. Jag blev så lättat har bara tänkt på alla fel det skulle kunna ha varit. Så inatt kommer jag nog somna som en stock, dock fortfarande jobbigt att ha ont i magen men får hoppas det går över. Nu vet jag iallafall att det inte är något fel efter tillbaka sättningen.
 
Tack för ert stöd och tumhållanden :) ♥

Ruvdag 2

Nu börjar oron krypa närmare, har haft jätt ont i magen i dag. Mensvärk fast bara på ena sidan typ, vad menas men detta. Som sagt är otroligt orolig och kan inte sluta tänka på att det kanske inte går vägen denna gången heller. Vill inte tänka så negativt men kan inte släppa det.
 
Har inte jobbat så mycket idag och det kanske också är bra att ta det lugnt. Mina arbetskamrater är ju mina familjemedlemmar och de vet vad jag går igenom och vill inget hellre än att detta ska funka så det nästan förbjuder mig att jobba när det känns konstigt och jag har ont i magen!

Återförande!

Så nu har jag fått tilbaka en jättefin blatocyst, känns annolunda denna gången. Kan inte riktigt förklara på vilket sätt men på något sätt känns det iallafall det och vi får hoppas att det leder till något positivt.
Vi hade två ägg kvar i frysen men det första de tog upp klara sig inte så de fick ta upp det sista också, så funkar inte detta nu (peppar,peppar) så måste vi göra ett uttag av ägg och hela köret. Så vi håller alla tummar vi kan och hoppas det är vår tur nu. Så nu är de bara att vänta två veckor och sedan får vi se vad testet visar.

Ägglossning!

Till min stora förvåning får jag en glad smiley på ägglossningstestet på söndag morgon. Även om de sa på senaste vul att det kunde släppa trodde jag inte riktigt på det, jag tänkte att med den oturen vi haft senaste tiden funkar väll inte detta heller. Så tänkte inte så mycket på att det faktiskt skulle funka. Men oj så fel jag hade och så glad jag blir när min kropp vill börja funka normalt, äntligen! Så nu ska vi till kliniken på torsdag för ett vul och se att allt ser bra ut och sedan ett återförande på lördag. Jag tycker det känns mycket bra denna gången nu har kroppen gjort detta själv utan massa piller då tycker jag den känns mer redo, men så är det väll kanske inte men känns så iallafall.

Börjar om..

Det är redan mitten av augusti och det känns som hösten närmar sig.
Jag och J har vart på en liten mini semester mån-tors denna veckan, vi började två dagar i Gränna och slutade i Göteborg då vi hade en tid på Caladerska på torsdagen. Eftersom jag haft liknade mensverk ända sedan senaste missallet vill jag kolla upp så allt var okej och det vill självklart de också och samtidigt titta hur det såg ut eftersom jag fått mens under sommaren. Allt såg bra ut och de såg även att ett ägg hade växt och kunde om någon dag släppa, så jag fick med mig ägglossnings test hem och så skulle jag testa varje dag i sju dagar framåt. För börjar kroppen fungera som den ska så ska ägget ha släppt innan de sju dagarna har gått. Annars blir det tillbaka på ett vul för att se hur det ser och och isåfall börja med en stimulering.
RSS 2.0