Julen 2013

Julen susande förbi och vi har haft fullspäckade dagar och det känns i kroppen, men jag tycker juletiden är mysig hela familjen samlad, god mat och massa skratt.Vi var på julens förmiddag hos min familj och vid tre tog vi tåget till Göteborg och J:s familj. Åkte hem på juldagens kvällen, annandagen ville min mormor bjuda familjen på en lite julmiddag och på kvällen blev det bio. Jobb igår och idag kom J:s syster, man och barn hit på förmiddagen och nu ska jag iväg och fika med ett par vänner. 
Imorgon och på mångad blir det lugnt lite jobb men inget annat, känns i hela kroppen är så trött och sliten plus att jag sovit dåligt de två senaste nätterna. Men är bara jul en gång om året!
 
Har gått halva tiden nu och det syns på magen att det växer så det knakar därinne, äntligen har min mage börja synas. Så jag har längtat efter den lilla kulan. I förrgår kände J för fösta gången hur knodden rör sig där inne, så roligt att han också kan känna och inte bara jag. Det rör sig väligt mycket på kvällen när vi går och lägger oss då vaknar den till liv och det rullar runt och sprakas som bara den, helt underbart ♥

v 19

Igår var vi på ul och viken underbar känsla och otrolig glädje vi fick då vi såg vår älskade lilla bebis, en mycket pigg liten sådan massa rörelser och vi fick till och med en tummen upp, underbart!!
 
Har även fått förlängd sjukskrivning, så jobbar 50% en månad till och sedan hoppas jag att mina smärtor är borta så jag kan jobba lite mer. De vet fortarande inte vad det kan vara som ger mig sådan smärta men de tror att det har att göra med att jag har ett sådant tungt arbete och sedan har vissa en jobbigare graviditet än andra. Efter att fått se vårt lilla pyre igår kan jag ha ont så länge jag vet att den har det bra där inna, och det hade den tydligen. En mycket fin bebis med perfekta mått sa barnmorskan :)
 
 

v 17

Tiden går sakta framåt och nu är det december och inte långt kvar till jul. Kommer ihåg att jag var så säker på att jag förra året skulle var gravid på jul men så blev det ju inte. Men denna julen är jag ganska säker på att jag kommer vara gravid, har ett ultraljud i början av vecka 19 och då hoppas jag verkligen att allt ser bra ut.
 
Jag har ju blött och haft stora problem med smärta i magen, när jag var hos dokton för någon vecka sedan såg allt bra ut och de trodde det var moderkakan som hade framkallat blödningen, men det var inget som skada bebisen. Sedan blev jag sjukskriven 50 % då jag har haft stora problem med att jobba, får så ont i magen att jag blir sittandes och tar mig ingenstans förän det lättat. Detta tycker jag är så tråkigt då jag älskar mitt jobb och att vara ute, men måste lyssna på kroppen och då finns det inget annat val än att ta det lugnt. Magen växer och det är snart svårt att dölja den, än sålängen kan jag gömma den under en tjocktröja. Vi väntar med att berätta för andra innan vi vart på utraljudet, min familj och mina två nrmaste vänner vet och J:s mamma och syster. Men de har ju vart med och stöttat oss under hea resan och det är vi så glada över ♥
 
Som ni märker skriver jag inte så ofta och det kommer nog bli så den närmaste tiden om allt går bra, men kommer försöka skriva lite ibland.
RSS 2.0